poniedziałek, 22 kwietnia 2013

Australian Powerball


Când a fost la loterie Powerball australian? 
Australian Powerball Loteria a fost înființată în 1996.

Care a fondat Powerball australian? 
Australian Powerball a fost creat de Lotterywest.

Care este suma pe care o puteți câștiga la Powerball australian? 
Australian câștigurile Powerball sunt uriașe și ajunge chiar zeci de milioane de dolari. Una dintre cele mai mari câștigători sunt după cum urmează: 58700000 dolari în 2008 și 80 de milioane de dolari în 2009. Așa că haideți să ne jucăm, pentru că poate fi proprietarul de avere.

Care este acumularea minim (jackpot) în Powerball australian? 
Jackpot Estimarea inițială este de 3 milioane de dolari și în creștere în fiecare remiză, în cazul în care nici un singur afla toate numerele corect.
Jackpot Banners
Care sunt regulile jocului în Powerball australian? 
Pentru a reda Powerball australian de a alege 6 numere de 1 la 40 și un număr suplimentar 1 la 20 Comparativ cu alte reguli australian Powerball loterie sunt foarte simple, iar șansele de a câștiga imens.

Atunci când sunt la loterie Powerball australian? 
Australian Desene Powerball au loc în zilele de joi 22:45 în Australia.

Cum se plătește în Australia Powerball câștiga? 
A câștigat Powerball australian este plătită într-o singură tranșă. Deoarece câștigătoare nu se plătește impozit. Castigatorul are un an pentru a primi premiul.

Cum de a juca Powerball australian? 
Este foarte simplu! Doar click aici sau pe banner-ul de mai sus. Când vă înregistrați on-line plăti banii pe care îi cheltuiesc pe loterii. Acest lucru poate fi realizat, de exemplu, prin carte de credit sau prin transfer bancar. Puteți alege apoi numerele norocoase. Desigur, toate Thi în condiții de siguranță și de a obține un e-mail de confirmare. În plus față de Powerball Australia, poți să te joci, de asemenea, alte loterii cum ar fi Power Ball, unde acumulările ajunge până la 500 de milioane de dolari, milioane de euro, Mega Millions loterie și super-ENA. Verifică-l acum! Nou Lamborghini si vila cu piscina sunt la îndemâna dumneavoastră!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz