środa, 17 lipca 2013

Euro Millions

Jocul vine de la Europa. Cupoane pentru a juca Euro Millions pot fi cumpărate în Australia, Belgia, Spania, Franţa, Irlanda, Luxemburg, Portugalia, Elveţia şi Marea Britanie. 
Voucherele pot fi achizitionate, desigur, de asemenea, la nivel mondial prin intermediul internetului într-un mod foarte simplu. Pur şi simplu înregistraţi pe site-ul implicat în vânzarea de bilete milioane de euro. Făcând clic pe lângă un banner, puteţi face. După înregistrarea pe site-ul implicat în vânzarea de bilete milioane de euro, puteţi alege numerele norocoase, numărul de remize şi data remize cu numere selectate. 

Tragerea la sorţi a avut loc pe 13.02.2004 la Paris. Desenele sunt la Paris, la fiecare marţi şi vineri. Milioane de euro trage de timp este 21:25 (GMT). Desenele sunt organizate în Spania de către loto Loterias y Aquestas des Estad în Franţa de către loterie Francaise des Jeux (cunoscut în Franţa ca un operator de aparate de joc multiple). La loteria din Marea Britanie este organizat de Camelot. 

Regulile jocului: 
5 numere sunt trase de la 50 de numere care se află în aparat numit Stresa. În plus, există două numere extrase 1 la 11, care situat în Paquerette maşină. Marele premiu este de cel puţin 15 milioane de euro, acest lucru este acumularea iniţială în Euro Millions. Pentru a câştiga marele premiu, trebuie să lovit toate numerele. În iunie 2007, Euro Millions a fost deschisă în Portugalia şi Irlanda, un serviciu suplimentar - Euro Millions Plus. Jucătorului pentru plata suplimentară de 1 euro se pot face pariuri suplimentare, astfel încât să poate câştiga jumătate plus milioane de euro. 

În luna iulie 2011 în Scoţia, a venit cea mai mare victorie în Euro Millions. Acesta sa ridicat la 185 000 000 milioane euro. 

Probabilitatea de a câştiga lovit toate numerele, şi de a câştiga astfel acumularea principal în Euro Millions este o 1:76,275,360 
Probabilitatea de a lovi orice câştigătoare sunt 1 la 24
Euromillions Jackpot 
31 iulie 2005, ca rezultat acumularea de 9 ori Euro Millions Loto potul cel mare a fost 115 milioane de euro. Biletul a fost achiziţionat în Garryowen, Limerick, Irlanda şi câştiga Dolores McNamara a fost. Se întâmplă că norocosul câştigător nu primeşte răsplata. Apoi, sa victorie trece la următoarea extragere. Câştiga Euro Millions sunt duty-free. Excepţia este Elveţia, în cazul în care va trebui să plătească impozit pe câştigurile. 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz